Ga naar de inhoudEr is iets mis met de URL

koersgrafiek in euro

De koers van in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de waarde tot een jaar in het verleden bekijken.

Historische data

Iets mis met URL

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de geschiedenis tot een jaar terug.

Waar kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Als Bitvavo niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die   wel aanbieden.

Er is iets mis met de URL

Wie bepaalt de koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de koers?

Maar waarom zou de vraag naar stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom . Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

Crypto Calculator

Het converteren van naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos om naar EUR en euro naar .

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

0 Bitcoin (BTC)
=
0 EUR

Meer informatie over

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige technische analyse.

Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.

Op deze pagina vind je eenvoudig de actuele koers in euro en dollar. Met de koersgrafiek kan je tot wel een jaar terugkijken in het verleden. Ook is de historische data in te zien.