Ga naar de inhoud

Cardano Koers - Bekijk de actuele prijs van Cardano (ADA) in euro

De real-time Cardano koers in euro. Bekijk de Cardano waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Cardano (ADA). Op dit moment heeft Cardano een marketcap van €13.33 B. De prijs is -0.96% omlaag in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Cardano
 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Live prijs
  €0.37
 • 24 uur%
  -0.96%
 • Marktkapitalisatie
  €13.33 B
 • Volume
  €337.43 M
 • ATH
  €2.85
 • ATH(% Change)
  -86.83%
 • ATH Date
  2021-09-02
 • High 24H
  €0.39
 • Low 24H
  €0.37
 • Beschikbaar aanbod
  35.58 B ADA
 • Rang
  11

Cardano koersgrafiek in euro

De koers van Cardano in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de ADA waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Cardano prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de ADA waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data ADA

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Cardano geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Cardano kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Cardano kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo ADA aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Cardano

Als Bitvavo ADA niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die ADA  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Cardano koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Cardano koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Cardano prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Cardano prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Cardano te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Cardano willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Cardano willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Cardano koers?

Maar waarom zou de vraag naar Cardano stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Cardano. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van ADA en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Cardano of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Cardano prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Cardano beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Cardano beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Cardano prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Cardano prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de ADA prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

ADA Crypto Calculator

Het converteren van Cardano naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos ADA om naar EUR en euro naar Cardano.

Meer informatie over Cardano

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Cardano prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Cardano technische analyse.

Cardano Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële ADA informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Cardano nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.