Ga naar de inhoud

Bitcoin Cash Koers - Bekijk de actuele prijs van Bitcoin Cash (BCH) in euro

De real-time Bitcoin Cash koers in euro. Bekijk de Bitcoin Cash waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Bitcoin Cash (BCH). Op dit moment heeft Bitcoin Cash een marketcap van €8.83 B. De prijs is 3.71% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Bitcoin Cash
 • bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH)
 • Live prijs
  €448.41
 • 24 uur%
  3.71%
 • Marktkapitalisatie
  €8.83 B
 • Volume
  €338.81 M
 • ATH
  €3,479.74
 • ATH(% Change)
  -87.11%
 • ATH Date
  2017-12-20
 • High 24H
  €448.43
 • Low 24H
  €422.71
 • Beschikbaar aanbod
  19.71 M BCH
 • Rang
  17

Bitcoin Cash koersgrafiek in euro

De koers van Bitcoin Cash in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de BCH waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Bitcoin Cash prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de BCH waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data BCH

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Bitcoin Cash geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Bitcoin Cash kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Bitcoin Cash kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo BCH aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Bitcoin Cash

Als Bitvavo BCH niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die BCH  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Bitcoin Cash koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Bitcoin Cash koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Bitcoin Cash prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Bitcoin Cash prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Bitcoin Cash te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Bitcoin Cash willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Bitcoin Cash willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Bitcoin Cash koers?

Maar waarom zou de vraag naar Bitcoin Cash stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Bitcoin Cash. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van BCH en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Bitcoin Cash of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Bitcoin Cash prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Bitcoin Cash beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Bitcoin Cash beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Bitcoin Cash prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Bitcoin Cash prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de BCH prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

BCH Crypto Calculator

Het converteren van Bitcoin Cash naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos BCH om naar EUR en euro naar Bitcoin Cash.

Meer informatie over Bitcoin Cash

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Bitcoin Cash prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Bitcoin Cash technische analyse.

Bitcoin Cash Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële BCH informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Bitcoin Cash nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.