Ga naar de inhoud

Dash Koers - Bekijk de actuele prijs van Dash (DASH) in euro

De real-time Dash koers in euro. Bekijk de Dash waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Dash (DASH). Op dit moment heeft Dash een marketcap van €293.11 M. De prijs is 0.69% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Dash
 • dash
  Dash (DASH)
 • Live prijs
  €24.72
 • 24 uur%
  0.69%
 • Marktkapitalisatie
  €293.11 M
 • Volume
  €35.82 M
 • ATH
  €1,376.04
 • ATH(% Change)
  -98.21%
 • ATH Date
  2017-12-20
 • High 24H
  €25.30
 • Low 24H
  €24.32
 • Beschikbaar aanbod
  11.90 M DASH
 • Rang
  188

Dash koersgrafiek in euro

De koers van Dash in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de DASH waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Dash prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de DASH waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data DASH

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Dash geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Dash kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Dash kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo DASH aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Dash

Als Bitvavo DASH niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die DASH  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Dash koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Dash koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Dash prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Dash prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Dash te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Dash willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Dash willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Dash koers?

Maar waarom zou de vraag naar Dash stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Dash. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van DASH en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Dash of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Dash prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Dash beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Dash beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Dash prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Dash prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de DASH prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

DASH Crypto Calculator

Het converteren van Dash naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos DASH om naar EUR en euro naar Dash.

Meer informatie over Dash

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Dash prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Dash technische analyse.

Dash Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële DASH informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Dash nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.