Ga naar de inhoud

EOS Koers - Bekijk de actuele prijs van EOS (EOS) in euro

De real-time EOS koers in euro. Bekijk de EOS waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van EOS (EOS). Op dit moment heeft EOS een marketcap van €903.82 M. De prijs is -1.31% omlaag in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Eos
 • eos
  EOS (EOS)
 • Live prijs
  €0.79
 • 24 uur%
  -1.31%
 • Marktkapitalisatie
  €903.82 M
 • Volume
  €94.68 M
 • ATH
  €21.22
 • ATH(% Change)
  -96.29%
 • ATH Date
  2018-04-29
 • High 24H
  €0.80
 • Low 24H
  €0.78
 • Beschikbaar aanbod
  1.15 B EOS
 • Rang
  108

Eos koersgrafiek in euro

De koers van Eos in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de EOS waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Eos prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de EOS waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data EOS

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Eos geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Eos kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Eos kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo EOS aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Eos

Als Bitvavo EOS niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die EOS  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Eos koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Eos koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Eos prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Eos prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Eos te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Eos willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Eos willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Eos koers?

Maar waarom zou de vraag naar Eos stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Eos. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van EOS en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Eos of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Eos prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Eos beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Eos beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Eos prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Eos prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de EOS prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

EOS Crypto Calculator

Het converteren van Eos naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos EOS om naar EUR en euro naar Eos.

Meer informatie over Eos

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Eos prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Eos technische analyse.

Eos Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële EOS informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Eos nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.

Op deze pagina vind je eenvoudig de actuele Eos koers in euro en dollar. Met de EOS koersgrafiek kan je tot wel een jaar terugkijken in het verleden. Ook is de historische EOS data in te zien.