Ga naar de inhoud

Ethereum Koers - Bekijk de actuele prijs van Ethereum (ETH) in euro

De real-time Ethereum koers in euro. Bekijk de Ethereum waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Ethereum (ETH). Op dit moment heeft Ethereum een marketcap van €394.86 B. De prijs is 0.52% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Ethereum
 • ethereum
  Ethereum (ETH)
 • Live prijs
  €3,288.22
 • 24 uur%
  0.52%
 • Marktkapitalisatie
  €394.86 B
 • Volume
  €12.92 B
 • ATH
  €4,561.68
 • ATH(% Change)
  -27.96%
 • ATH Date
  2021-11-10
 • High 24H
  €3,301.96
 • Low 24H
  €3,211.63
 • Beschikbaar aanbod
  120.15 M ETH
 • Rang
  2

Ethereum koersgrafiek in euro

De koers van Ethereum in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de ETH waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Ethereum prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de ETH waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data ETH

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Ethereum geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Ethereum kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Ethereum kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo ETH aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Ethereum

Als Bitvavo ETH niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die ETH  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Ethereum koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Ethereum koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Ethereum prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Ethereum prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Ethereum te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Ethereum willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Ethereum willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Ethereum koers?

Maar waarom zou de vraag naar Ethereum stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Ethereum. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van ETH en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Ethereum of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Ethereum prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Ethereum beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Ethereum beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Ethereum prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Ethereum prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de ETH prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

ETH Crypto Calculator

Het converteren van Ethereum naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos ETH om naar EUR en euro naar Ethereum.

Meer informatie over Ethereum

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Ethereum prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Ethereum technische analyse.

Ethereum Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële ETH informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Ethereum nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.