Ga naar de inhoud

Chainlink Koers - Bekijk de actuele prijs van Chainlink (LINK) in euro

De real-time Chainlink koers in euro. Bekijk de Chainlink waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Chainlink (LINK). Op dit moment heeft Chainlink een marketcap van €8.30 B. De prijs is -5.22% omlaag in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Chainlink
 • chainlink
  Chainlink (LINK)
 • Live prijs
 • 24 uur%
  -5.22%
 • Marktkapitalisatie
  €8.30 B
 • Volume
  €351.01 M
 • ATH
  €49.07
 • ATH(% Change)
  -71.20%
 • ATH Date
  2021-05-10
 • High 24H
  €14.92
 • Low 24H
  €14.04
 • Beschikbaar aanbod
  587.10 M LINK
 • Rang
  16

Chainlink koersgrafiek in euro

De koers van Chainlink in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de LINK waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Chainlink prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de LINK waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data LINK

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Chainlink geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Chainlink kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Chainlink kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo LINK aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Chainlink

Als Bitvavo LINK niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die LINK  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Chainlink koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Chainlink koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Chainlink prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Chainlink prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Chainlink te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Chainlink willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Chainlink willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Chainlink koers?

Maar waarom zou de vraag naar Chainlink stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Chainlink. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van LINK en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Chainlink of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Chainlink prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Chainlink beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Chainlink beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Chainlink prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Chainlink prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de LINK prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

LINK Crypto Calculator

Het converteren van Chainlink naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos LINK om naar EUR en euro naar Chainlink.

Meer informatie over Chainlink

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Chainlink prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Chainlink technische analyse.

Chainlink Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële LINK informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Chainlink nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.