Ga naar de inhoud

Litecoin Koers - Bekijk de actuele prijs van Litecoin (LTC) in euro

De real-time Litecoin koers in euro. Bekijk de Litecoin waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Litecoin (LTC). Op dit moment heeft Litecoin een marketcap van €6.05 B. De prijs is 2.80% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Litecoin
 • litecoin
  Litecoin (LTC)
 • Live prijs
  €81.18
 • 24 uur%
  2.80%
 • Marktkapitalisatie
  €6.05 B
 • Volume
  €324.31 M
 • ATH
  €383.61
 • ATH(% Change)
  -78.83%
 • ATH Date
  2021-05-10
 • High 24H
  €81.24
 • Low 24H
  €78.73
 • Beschikbaar aanbod
  74.46 M LTC
 • Rang
  22

Litecoin koersgrafiek in euro

De koers van Litecoin in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de LTC waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Litecoin prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de LTC waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data LTC

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Litecoin geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Litecoin kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Litecoin kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo LTC aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Litecoin

Als Bitvavo LTC niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die LTC  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Litecoin koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Litecoin koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Litecoin prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Litecoin prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Litecoin te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Litecoin willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Litecoin willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Litecoin koers?

Maar waarom zou de vraag naar Litecoin stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Litecoin. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van LTC en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Litecoin of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Litecoin prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Litecoin beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Litecoin beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Litecoin prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Litecoin prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de LTC prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

LTC Crypto Calculator

Het converteren van Litecoin naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos LTC om naar EUR en euro naar Litecoin.

Meer informatie over Litecoin

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Litecoin prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Litecoin technische analyse.

Litecoin Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële LTC informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Litecoin nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.

Op deze pagina vind je eenvoudig de actuele Litecoin koers in euro en dollar. Met de LTC koersgrafiek kan je tot wel een jaar terugkijken in het verleden. Ook is de historische LTC data in te zien.