Ga naar de inhoud

NEO Koers - Bekijk de actuele prijs van NEO (NEO) in euro

De real-time NEO koers in euro. Bekijk de NEO waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van NEO (NEO). Op dit moment heeft NEO een marketcap van €866.13 M. De prijs is -2.22% omlaag in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Neo
 • neo
  NEO (NEO)
 • Live prijs
  €12.27
 • 24 uur%
  -2.22%
 • Marktkapitalisatie
  €866.13 M
 • Volume
  €24.88 M
 • ATH
  €185.51
 • ATH(% Change)
  -93.38%
 • ATH Date
  2018-01-15
 • High 24H
  €12.64
 • Low 24H
  €12.10
 • Beschikbaar aanbod
  70.53 M NEO
 • Rang
  97

Neo koersgrafiek in euro

De koers van Neo in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de NEO waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Neo prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de NEO waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data NEO

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Neo geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Neo kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Neo kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo NEO aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Neo

Als Bitvavo NEO niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die NEO  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Neo koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Neo koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Neo prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Neo prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Neo te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Neo willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Neo willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Neo koers?

Maar waarom zou de vraag naar Neo stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Neo. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van NEO en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Neo of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Neo prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Neo beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Neo beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Neo prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Neo prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de NEO prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

NEO Crypto Calculator

Het converteren van Neo naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos NEO om naar EUR en euro naar Neo.

Meer informatie over Neo

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Neo prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Neo technische analyse.

Neo Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële NEO informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Neo nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.