Ga naar de inhoud

TRON Koers - Bekijk de actuele prijs van TRON (TRX) in euro

De real-time TRON koers in euro. Bekijk de TRON waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van TRON (TRX). Op dit moment heeft TRON een marketcap van €10.77 B. De prijs is 0.14% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Tron
 • tron
  TRON (TRX)
 • Live prijs
  €0.12
 • 24 uur%
  0.14%
 • Marktkapitalisatie
  €10.77 B
 • Volume
  €272.62 M
 • ATH
  €0.21
 • ATH(% Change)
  -42.04%
 • ATH Date
  2018-01-05
 • High 24H
  €0.12
 • Low 24H
  €0.12
 • Beschikbaar aanbod
  87.07 B TRX
 • Rang
  12

Tron koersgrafiek in euro

De koers van Tron in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de TRX waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Tron prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de TRX waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data TRX

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Tron geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Tron kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Tron kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo TRX aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Tron

Als Bitvavo TRX niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die TRX  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Tron koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Tron koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Tron prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Tron prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Tron te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Tron willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Tron willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Tron koers?

Maar waarom zou de vraag naar Tron stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Tron. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van TRX en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Tron of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Tron prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Tron beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Tron beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Tron prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Tron prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de TRX prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

TRX Crypto Calculator

Het converteren van Tron naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos TRX om naar EUR en euro naar Tron.

Meer informatie over Tron

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Tron prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Tron technische analyse.

Tron Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële TRX informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Tron nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.