Ga naar de inhoud

VeChain Koers - Bekijk de actuele prijs van VeChain (VET) in euro

De real-time VeChain koers in euro. Bekijk de VeChain waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van VeChain (VET). Op dit moment heeft VeChain een marketcap van €2.06 B. De prijs is -4.08% omlaag in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Vechain
 • vechain
  VeChain (VET)
 • Live prijs
  €0.02550
 • 24 uur%
  -4.08%
 • Marktkapitalisatie
  €2.06 B
 • Volume
  €31.40 M
 • ATH
  €0.26
 • ATH(% Change)
  -90.16%
 • ATH Date
  2021-04-19
 • High 24H
  €0.02713
 • Low 24H
  €0.02544
 • Beschikbaar aanbod
  80.99 B VET
 • Rang
  49

Vechain koersgrafiek in euro

De koers van Vechain in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de VET waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Vechain prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de VET waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data VET

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Vechain geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Vechain kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Vechain kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo VET aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Vechain

Als Bitvavo VET niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die VET  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Vechain koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Vechain koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Vechain prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Vechain prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Vechain te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Vechain willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Vechain willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Vechain koers?

Maar waarom zou de vraag naar Vechain stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Vechain. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van VET en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Vechain of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Vechain prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Vechain beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Vechain beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Vechain prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Vechain prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de VET prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

VET Crypto Calculator

Het converteren van Vechain naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos VET om naar EUR en euro naar Vechain.

Meer informatie over Vechain

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Vechain prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Vechain technische analyse.

Vechain Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële VET informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Vechain nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.