Ga naar de inhoud

Monero Koers - Bekijk de actuele prijs van Monero (XMR) in euro

De real-time Monero koers in euro. Bekijk de Monero waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van Monero (XMR). Op dit moment heeft Monero een marketcap van €2.29 B. De prijs is 1.82% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Monero
 • monero
  Monero (XMR)
 • Live prijs
  €125.96
 • 24 uur%
  1.82%
 • Marktkapitalisatie
  €2.29 B
 • Volume
  €34.05 M
 • ATH
  €498.48
 • ATH(% Change)
  -74.73%
 • ATH Date
  2018-01-09
 • High 24H
  €126.17
 • Low 24H
  €122.76
 • Beschikbaar aanbod
  18.15 M XMR
 • Rang
  53

Monero koersgrafiek in euro

De koers van Monero in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de XMR waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Monero prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de XMR waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data XMR

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Monero geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Monero kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Monero kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo XMR aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Monero

Als Bitvavo XMR niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die XMR  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Monero koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Monero koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Monero prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Monero prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Monero te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Monero willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Monero willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Monero koers?

Maar waarom zou de vraag naar Monero stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Monero. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van XMR en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Monero of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Monero prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Monero beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Monero beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Monero prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Monero prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de XMR prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

XMR Crypto Calculator

Het converteren van Monero naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos XMR om naar EUR en euro naar Monero.

Meer informatie over Monero

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Monero prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Monero technische analyse.

Monero Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële XMR informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Monero nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.