Ga naar de inhoud

XRP Koers - Bekijk de actuele prijs van XRP (XRP) in euro

De real-time XRP koers in euro. Bekijk de XRP waarde in euro en dollar, inclusief koershistorie en de koersverloop van XRP (XRP). Op dit moment heeft XRP een marketcap van €31.85 B. De prijs is 3.22% omhoog in de laatste 24 uur.


Kopen verkopen Ripple
 • ripple
  XRP (XRP)
 • Live prijs
  €0.57
 • 24 uur%
  3.22%
 • Marktkapitalisatie
  €31.85 B
 • Volume
  €1.91 B
 • ATH
  €3.13
 • ATH(% Change)
  -81.81%
 • ATH Date
  2018-01-07
 • High 24H
  €0.58
 • Low 24H
  €0.55
 • Beschikbaar aanbod
  55.91 B XRP
 • Rang
  6

Ripple koersgrafiek in euro

De koers van Ripple in euro handig weergegeven op deze website. Je kan op elk moment de XRP waarde raadplegen. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om tussen tabbladen te schakelen om historische informatie te verkennen en moeiteloos de Ripple prijs om te rekenen. Door de tabbladen te gebruiken, kan je de XRP waarde tot een jaar in het verleden bekijken.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische data XRP

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Met deze grafiek kan je niet alleen de huidige prijsbeweging volgen, maar kan je ook diepgaande analyses uitvoeren. Als jij je bezighoudt met grafiekanalyse en historische gegevens, biedt ons platform jou de Ripple geschiedenis tot een jaar terug.

Waar Ripple kopen of verkopen?

Je kan eenvoudig Ripple kopen of verkopen bij onderstaande exchange. Klik op de button om te kijken of Bitvavo XRP aanbiedt. Dit is onze partner in cryptohandel.

Kopen verkopen Ripple

Als Bitvavo XRP niet in het aanbod heeft dan kan je hieronder de exchanges bekijken die XRP  wel aanbieden.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Wie bepaalt de Ripple koers?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de Ripple koers in euro en willen begrijpen hoe deze wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen. In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en proberen we een beter begrip te krijgen van de Ripple prijs in euro.

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten dat de Ripple prijs wordt bepaald door vraag en aanbod op de markt. Dit betekent dat de prijs fluctueert op basis van hoeveel mensen bereid zijn Ripple te kopen en te verkopen. Als er meer mensen zijn die Ripple willen kopen dan verkopen, zal de prijs stijgen. Als er echter meer mensen zijn die Ripple willen verkopen dan kopen, zal de prijs dalen.

Waarom stijgt of daalt de Ripple koers?

Maar waarom zou de vraag naar Ripple stijgen of dalen? Er zijn verschillende factoren die hierop van invloed kunnen zijn. Een belangrijke factor is het vertrouwen van investeerders en het algemene sentiment rondom Ripple. Als mensen vertrouwen hebben in de toekomst van XRP en geloven dat het een waardevolle investering is, zal de vraag stijgen en dus ook de prijs. Aan de andere kant, als er negatief nieuws is over Ripple of er twijfels zijn over de veiligheid en betrouwbaarheid ervan, kan dit leiden tot een daling van de vraag en dus de prijs.

Daarnaast kunnen ook externe factoren zoals regelgeving en economische gebeurtenissen invloed hebben op de Ripple prijs. Als er bijvoorbeeld nieuwe regels worden ingevoerd die het gebruik van Ripple beperken of als er economische onrust is, kan dit de vraag naar Ripple beïnvloeden en dus ook de prijs.

Nu je begrijpt hoe de Ripple prijs in euro wordt berekend en waarom deze kan stijgen of dalen, wil je misschien weten waar je de actuele koers kunt vinden. Er zijn verschillende websites en apps die real-time Ripple prijzen in euro tonen, zoals BitcoinKoers.com.

Het is belangrijk om te onthouden dat de XRP prijs zeer volatiel kan zijn en dat investeren in cryptocurrencies risico met zich meebrengt. Het is daarom verstandig om jezelf goed te informeren voordat je besluit te investeren. Doe je eigen onderzoek, volg het nieuws en raadpleeg betrouwbare bronnen voordat je een beslissing neemt.

XRP Crypto Calculator

Het converteren van Ripple naar euro en vice versa is gemakkelijk gemaakt op ons platform. Met onze cryptocurrency calculator reken je moeiteloos XRP om naar EUR en euro naar Ripple.

Meer informatie over Ripple

Ons platform gaat verder dan het verstrekken van de huidige Ripple prijs. We bieden een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te helpen bij jouw onderzoek en technische analyses. Zo heb je toegang tot een volledige Ripple technische analyse.

Ripple Technische Analyse

Daarnaast bieden we officiële XRP informatie, inclusief de website, whitepaper en andere officiële kanalen.

Bovendien kan je met onze historische gegevens de prijs, het volume en de marktkapitalisatie voor specifieke datums onderzoeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste Ripple nieuws, hebben we een Twitter-feed in ons platform geïntegreerd.